Antipasti

BACCALÀ MANTECATO
CON POLENTA GRIGLIATA E
CHIPS DI PANE AI CEREALI 1 4 7

Creamed cod with grilled polenta and cereal bread chips

€ 18

CAPESANTE
CON CREMA DI PATATE E TARTUFO NERO 2 7 14

Scallops with potato cream and black truffle

€ 20

POLPO** VERACE GRIGLIATO
OLIO E LIMONE
CON PATATE ECRASÉ 2 4 9 14

Grilled real octopus** with oil and lemon with ecrasé potatoes 

€ 18

SCAMPI IN TEMPURA
CON SOIA, MIELE E LIMONE  1 2 6

Scampi in tempura with soy, honey and lemon

€ 22

Organic pochè egg with potato and parmesan potage with black truffle

€ 16

Aubergine and provola meatballs on a datterini damage ristretto with basil

€ 14

Artichoke fan with parmesan fondue and crispy artichokes

€ 16

Grilled buffalo mozzarella with black truffle

€ 16

Iberian patanegra bellota ham

€ 18

I Crudi

Salmon tartare with avocado and toasted almonds

€ 16

Ambermell and mango tartare

€ 20

Gillardeau oysters n°3

€ 6

Amelie oysters special the claire / tarbouriech n°3

€ 8

Sea urchins

€ 4

Imperial red prawns imperial scampi

€ 15

Carpaccio of dentice

€ 20

Red tuna carpaccio

€ 20

Red prawn beat

€ 25

Mixed raw salmon tartare, tuna carpaccio, carpaccio of white fish, oyster, scampo and prawn

€ 50

Primi

Potato gnocchi with scallops and courgettes

€ 24

Linguine with red prawn tartare** from mazara del vallo and pistachios

€ 25

Tagliolini with ambermell, lime and mint

€ 22

Tagliolini with lobster

€ 38

Paccheri gli olivi baked with aubergines, provola and pachino

€ 20

Spaghetti with clams and bottarga

€ 24

Pozzi risotto with mantova pumpkin, gorgonzola and toasted walnuts

€ 20

Cheese and pepper tortelloni with parmesan and artichoke fondue

€ 22

Tonnarelli carbonara

€ 18

Carbonara with black truffle

€ 22

Secondi

Turbot and artichoke millefeuglie with topinambur cream

€ 26

Seared tuna in sesame crust with guacamole

€ 26

Grilled salmon fillet with teriyaki sauce

€ 22

Cod in yellow tomato stew with confit datterini dates, olives and capers

€ 26

Catalan-style lobster

€ 50

Local fish of the day

€ 9 l’etto

Breated veal cheek with mashed potatoes

€ 26

Beef fillet with porcini mushrooms

€ 35

Beef fillet tartare gli ulivi prepared at the table

€ 30

Lamb chops cacciara-style with grilled pumpkin

€ 26

Seasonal vegetables

€ 8 / 10

Escarole sauce with raisins, pine nuts and anchovies

€ 8

Baked potatoes

€ 8

Our espresso tiramisu with homemade savoiardi

€ 10

Cooked pear in white wine with ricotta mousse and chocolate crumble

€ 10

Pistachio cheesecake

€ 10

Apple box with english cream

€ 10

Warm dark chocolate cake with cream ice

€ 10

Pavlova Gli Ulivi

€ 10

Artisan ice cream

€ 10

Fruit

€ 10

Il pesce destinato ad essere consumato crudo viene sottoposto a trattamento di bonifica preventiva (-20°C per 24 ore) conforme
alle prescrizioni del regolamento (CE) 853/2004 e dell’Ordinanza Ministeriale del 12/05/1992 per prevenire il rischio di
Anisakis. In alcuni periodi dell’anno il prodotto può essere congelato
* Prodotto congelato in origine
** Alcuni prodotti di difficile reperibilità potrebbero essere congelati all’origine
*** Prodotto fresco preparato da noi e congelato
Gentile ospite qualora avesse allergie e/o intolleranze alimentari non esiti a chiedere al nostro staff il menù degli allergeni.
Saremo lieti di consigliarLa nel migliore dei modi.

Lista degli allergeni:
1 cereali e contenenti glutine
2 crostacei e derivati
3 uova e derivati
4 pesce e derivati
5 arachidi e derivati
6 soia e derivati
7 latte e derivati
8 frutta a guscio e derivati
9 sedano e derivati
10 senape e derivati
11 semi di sesamo
12 anidride solforosa
13 lupino
14 Molluschi

La Magia
che incanta
Lo Sguardo

Gli Ulivi
Via Luigi Luciani 23
Roma (Zona Parioli)
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Tel: 06 3260 0301
info@gliuliviristorante.it

Dal Martedì alla Domenica
12:00 – 15:00 19:00 – 23:00
Lunedì Chiuso
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